Batibouw 2017: De beste bescherming voor uw “thuis” 3 maanden gratis

Om uw gezin beter te beschermen en uw bezittingen te verzekeren, stelt Touring Verzekeringen u Home & Family Cover voor. Een uiterst voordelige en zeer volledige bescherming voor uw woning, uw gezin en uw inboedel. Naar aanleiding van Batibouw 2017 geniet u van 13 februari tot en met 31 maart 2017 van 3 maanden gratis woning- en familiale verzekering.


Wie ontvangt 3 maanden gratis woning- en familiale verzekering?

Het voordeel is van toepassing voor nieuwe contracten voor een woningverzekering of voor een woning- en familiale verzekering (Home & Family Cover).

Het voordeel is niet van toepassing op bestaande Home & Family-contracten bij Touring Verzekeringen.


Toepassing van de Batibouw-voorwaarden

Het onderschrijven van een nieuw Home & Family-contract geeft eenmalig recht op een voordeel van 3 maanden woning- en familiale verzekering gratis.

Dit voordeel wordt enkel toegekend tijdens het eerste jaar van het Home & Family-contract en is van toepassing op de volgende dekkingen:

  • Woningverzekering
    • Basiswaarborg Gebouw & Inhoud
    • Diefstal Inhoud
  • Familiale verzekering
    • Burgerlijke Aansprakelijkheid privéleven

Het voordeel zit reeds verrekend in het premiebedrag vermeld in het verzekeringsvoorstel. Het maandelijks of jaarlijks te betalen bedrag – afhankelijk van de gekozen betalingstermijn – is bijgevolg gedurende het eerste jaar verminderd met 1/4 ten opzichte van het reguliere tarief.


Looptijd van de Batibouw-actie

Het voordeel is van toepassing voor nieuwe Home & Family-contracten waarvoor een offerte aangevraagd wordt van 13 februari 2017 tot en met 31 maart 2017.

Het voordeel wordt toegekend voor zover de verzekeringsaanvraag wordt aanvaard door Touring Verzekeringen.