Touring Verzekeringen wordt Yuzzu

Je hebt het misschien al gehoord: Touring Verzekeringen verandert van naam en wordt Yuzzu.

Maar wees gerust. Yuzzu bouwt verder op de sterktes van Touring Verzekeringen:

  • Een gepersonaliseerde premieberekening in enkele klikken.
  • Snel en deskundig advies dankzij 23 jaar ervaring… en jij kiest via welk kanaal: de telefoon, in een van onze shops of via onze website.
  • Een uitstekende pechverhelping en bijstand door onze vertrouwde partner, Touring.


Verrassend vlot verzekerd

Maar met Yuzzu willen we een stap verder gaan. We willen je verrassend vlot verzekeren:

  • met nog meer kwalitatieve producten die zich vlot aanpassen aan jouw behoeften en aan alle fasen in jouw leven. Check dus zeker ook de voordelen van onze woning- en familiale verzekering.
  • met snelle premieberekeningen en een vlotte opvolging om jou het leven te vergemakkelijken. Via onze online simulatietools bereken je in een handomdraai je gepersonaliseerde premie voor je auto-, bestelwagen-, motor- en woningverzekering.
  • met een goede prijs-kwaliteitverhouding die onze 23 jaar ervaring combineert met het voordeel van een verzekeraar zonder tussenpersonen.

Voortaan willen we dus nog makkelijker te bereiken, te gebruiken en te begrijpen zijn. Je ontdekt het de komende tijd in onze producten, eenvoudige simulatietools en communicatie. Voeg yuzzu.be dus zeker toe aan je favorieten, want daar gaat het gebeuren!


Verrast? Benieuwd? Nog een vraagje?

Dan staan we, net als vroeger, voor je klaar:

Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.