Bestuurdersverzekering

Motorrijden geeft een onvergelijkbaar gevoel van vrijheid. Maar dit brengt ook risico’s met zich mee. Daardoor is een goede verzekering onontbeerlijk. Nochtans weten veel motorrijders niet dat hun burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering noch hun omnium de lichamelijke letsels dekken bij een ongeval in fout. Ontdek snel de nieuwe bestuurdersverzekering van Touring Verzekeringen, speciaal voor motorrijders.

Uw voordelen

  • Onmiddellijke terugbetaling
  • Uitgebreide dekking: medische kosten en economische gevolgen inbegrepen
  • Voor slechts 75 € per jaar
Bestuurdersverzekering voor motors

De bestuurdersverzekering is de enige formule die de bestuurder beschermt bij een ongeval in fout. Alle andere formules (Burgerlijke aansprakelijkheid, Mini Omnium …) dekken uitsluitend de lichamelijke letsels van derden en van een eventuele passagier achterop uw motor.

De bestuurdersverzekering is optioneel, maar zeker voor motorbestuurders sterk aan te raden. Ze kost immers slechts € 75 per jaar.

  • Medische kosten en economische gevolgen inbegrepen
  • Onmiddellijke vergoeding: uw kosten worden zonder uitstel terugbetaald
  • Aanvulling van uw mutualiteit en uw andere verzekeringen

Naast de bestuurdersverzekering voor motoren bieden we nog andere optionele verzekeringen op maat van uw behoeftes als motorrijder:

Verzekering motoruitrusting: dekt uw veiligheidsuitrusting (helm, handschoenen, broek, vest en motorpak wanneer deze vernield of beschadigd zijn door een val met de motor).

Rechtsbijstandverzekering: beschermt de rechten van de bestuurder bij een geschil.