Berekende premie

Touring Verzekeringen biedt u concrete en unieke voordelen, ook voor uw motorverzekering!

1. Een correct berekende premie

U mag er zeker van zijn dat u geen cent teveel betaalt, want uw motorpremie is berekend op basis van uw persoonlijke gegevens die u opgaf in de offerte-aavraag.

2. Touring Verzekeringen regelt alles voor u

Bevalt onze offerte u? Aarzel niet langer en kies voor de motorverzekering van Touring Verzekeringen.

Een motorverzekeringscontract is jaarlijks opzegbaar, ten laatste 3 maanden en 1 dag vóór de hoofdvervaldag. Wij zeggen uw huidige contract per aangetekend schrijven en op het juiste moment op. Gratis!

Het enige wat u moet doen, is de verklaring van opzegging invullen, ondertekenen en samen met uw verzekeringsaanvraag terugsturen. Uw contract bij Touring Verzekeringen begint pas op de dag dat uw huidige contract afloopt.

Concreet zorgen wij gratis voor de volgende administratieve stappen:

  • opzegging van uw oude contract,
  • domiciliëringsaanvraag bij uw bank voor de betaling van uw premies,
  • voor nieuwe inschrijvingen verwerken wij het document voor de inschrijvingsaanvraag

3. Touring Verzekeringen staat altijd paraat

Touring Verzekeringen helpt u snel en efficiënt. Onze dienstverlening is correct én persoonlijk, gegarandeerd! Want voor ons telt maar één ding: dat u met de beste zorgen wordt omringd. Wij staan altijd paraat, klaar om u te helpen! Altijd alert!

Onze klantendienst is van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 19u30 bereikbaar op het nummer 02 505 67 00. U kunt ook een fax (02 505 67 99) sturen of een bezoekje brengen aan één van onze shops.