Uw motorverzekering goedkoper

Bij Touring Verzekeringen profiteert u van een goedkoper tarief voor uw motorverzekering in België. Al onze tarieven worden namelijk berekend in functie van uw persoonlijke gegevens. Bovendien stellen we 3 verzekeringsformules voor die zich perfect aan uw noden aanpassen.

Dankzij de voordelen van onze 3 formules bent u zeker dat u een goedkopere motorverzekering in België hebt:

Voor motoren van minder dan 50cc:

U profiteert van goedkopere tarieven op uw motorverzekering volgens uw profiel. Deze verzekering kunt u nemen vanaf 16 jaar. De BA dekking omvat een gratis bijstand bij ongevallen in België (takelen en repatriëring).

Voor motoren van tussen de 50 en 499cc:

U profiteert van goedkopere tarieven op uw motorverzekering volgens uw profiel. Onze tarieven hangen af van de cilinderinhoud van uw motor en uw ervaring. De BA dekking omvat een gratis bijstand bij ongevallen in België (takelen en repatriëring). Bovendien krijgt u, indien u ook uw auto bij Touring Verzekeringen verzekert en 30 jaar of ouder bent, een 60% goedkopere BA premie voor uw motorverzekering. Nog een manier om te genieten van een goedkopere motorverzekering!

Voor motoren van meer dan 500cc :

U profiteert van goedkopere tarieven naargelang de categorie van uw motor. Bovendien bieden we u gratis bijstand bij ongevallen in België (takelen en repatriëring). Ook hier krijgt u een voordeel van 60% op uw BA motorverzekering als uw auto verzekerd is bij Touring Verzekeringen en 30 jaar of ouder bent.

Verder bieden we u een breed gamma aan voordelige opties aan:

 • Een Mini Omnium motorverzekering
  • Zonder franchise.
  • Inclusief verzekering tegen brand, diefstal, natuurrampen, botsingen met dieren en neerstorten van meteorieten, lucht- of ruimtevaartuigen of onderdelen daarvan.
 • Een verzekering Juridische Bijstand:
  • Als u iemand wilt vervolgen of wanneer een derde besluit u voor het gerecht te dagen.
  • Ook dekking voor passagiers.
  • Ook bij vluchtmisdrijf of insolvente derden.

Hebt u vragen of wil u profiteren van een goedkopere motorverzekering in België? Wacht niet langer, contacteer ons!

Ten slotte: indien u al een motorverzekering hebt, maar wil overstappen om te profiteren van onze goedkopere motorverzekering, dan maken wij alles voor u in orde met uw verzekeringsmaatschappij. Aarzel niet ons hierover te contacteren!