Onze beloftes

Wij garanderen een aangepaste premie aan onze verzekeringsnemers. Onze formules zijn eenvoudig en concreet. Ze bevatten volledige informatie en geen verrassingen.

  • Een aangepaste premie: wij bieden aangepaste kortingen aan onze verzekeringsnemers aan, ongeacht hun profiel: pendelaars, fietsers, motorrijders of jonge bestuurders. Iedereen krijgt de beste garanties aan de juiste prijs.  Goede bestuurders worden bovendien beloond.
  • Een transparant aanbod: onze algemene voorwaarden kunnen rechtstreeks op onze website geraadpleegd worden. Onze producten zijn duidelijk en bevatten geen verrassingen. Als directe verzekeraar vangen we de afwezigheid van een tussenpersoon op door volledige en gedetailleerde informatie.
  • Eenvoudige communicatie: onze verzekeringsnemers krijgen het woord, hun getuigenissen vormen de basis voor de verbetering van onze communicatie. Wij geven de voorkeur aan helder taalgebruik waarbij het verzekeringsjargon plaats maakt voor de woordenschat van alledag. Onze aanbiedingen zijn eenvoudig, concreet en voorzien van illustraties.