Wat is directe verzekering?

Bij Touring Verzekeringen is er geen tussenpersoon. Wij communiceren rechtstreeks met onze verzekeringsnemers en bieden hen een aangepaste en doeltreffende service aan.

Als directe verzekeraars, bieden wij onze verzekeringscontracten onmiddellijk aan het grote publiek aan. Er is geen tussenpersoon (makelaar of agent). Er is geen commissie en dus zijn onze tarieven veel interessanter.

Een directe verzekeraar dicht bij zijn verzekeringnemers

Bij Touring Verzekeringen wordt elk dossier (contractaanvraag, schadegeval, premieaanpassing, enz.) opgevolgd door een en dezelfde persoon, gedurende het hele administratieve proces tot de afsluiting van het dossier.

De afwezigheid van een tussenpersoon doet niets af aan het goede beheer van het dossier. Onze verzekeringsnemers krijgen advies en worden begeleid, of dat via de telefoon is of in een van onze shops.

De commerciële dienst informeert, waarschuwt en leidt onze verzekeringnemers naar de formules en garanties die het beste aangepast zijn aan hun profiel.

De bijstandsdienst is 24/24u en 7/7d beschikbaar en komt tussen bij ongevallen en bij panne, in België en in het buitenland.

Een ongeval? De dienst die de schadegevallen beheert, wijst een persoonlijke gesprekspartner toe aan de verzekeringnemer die het dossier van A tot Z opvolgt en antwoordt op alle vragen.

Aangepaste verzekeringsproducten

Onze verzekeringsproducten zijn gevarieerd en aangepast aan de profielen van onze verzekeringnemers. Onze autoverzekeringsformules verschillen naargelang gewoontes van de gebruikers: pendelaar, fietser, weinig kilometers, enz.

Bovenop deze aangepaste tarieven, biedt Touring Verzekeringen een reeks bijkomende voordelen aan zijn verzekeringnemers aan:

  • Om voorzichtige bestuurders te belonen, daalt onze bonus-malus tot -4! Van zodra u dit niveau hebt bereikt, kost uw eerste ongeval in fout u niets. De premie voor uw BA-verzekering blijft ongewijzigd.