Persruimte

Persbericht

Touring Verzekeringen wordt Yuzzu

Woensdag 8 mei 2019 — Belgische marktleider in directe verzekeringen Touring Verzekeringen kondigt vandaag zijn naamsverandering aan en wordt Yuzzu, een wijziging die vanaf het najaar overal zichtbaar zal zijn. Met behulp van deze verfrissende nieuwe naam wil de verzekeraar verzekeringen gemakkelijker én eenvoudiger maken. Tegelijkertijd wil Yuzzu meer de nadruk leggen op woon- en familiale verzekeringen en zo een betrouwbare partner zijn in het dagelijkse leven van zijn klanten.

Persbericht downloaden

Touring Verzekeringen heeft nieuwe CEO Hélène Portegies volgt Hans Vranken op

Brussel, april 2017 – Touring Verzekeringen benoemt Hélène Portegies als nieuwe Chief Executive Officer. Zij volgt in die functie Hans Vranken op die, op zijn beurt, aan de slag gaat als CEO bij AXA Direct Japan.

Persbericht downloaden

Touring Verzekeringen opent vernieuwde shop in Tour & Taxis

Touring Verzekeringen, Belgisch marktleider in directe verzekeringen, opende onlangs haar vernieuwde klantenkantoor in de gebouwen van Tour & Taxis. Dit werd volledig ingericht volgens het Click-Call-Face concept, een drie-in-één shop die internet, telefoon en persoonlijk contact combineert in functie van de behoeften van de klant.

Persbericht downloaden

Touring Verzekeringen lanceert een nieuw winkelconcept

Op 3 juli 2014 – Touring Verzekeringen (TATV), Belgisch marktleider in directe verzekeringen, opende enkele weken geleden een flagship store in Brussel. Niet zomaar een TATV-shop, maar een nieuw winkelconcept dat de bezoekers de weg toont naar de online verkoop van verzekeringen, inclusief persoonlijk contact en advies!

Persbericht downloaden

Hans Vranken lid van raad van bestuur van BeCommerce

Op 19 september trad Hans Vranken, Gedelegeerd Bestuurder van Touring Verzekeringen, toe tot de raad van bestuur van BeCommerce. Op het moment dat BeCommerce zijn slagzin uitbreidt tot “online shopping & e-services” is er met Touring Verzekeringen meteen een directe verzekeraar vertegenwoordigd.

Persbericht downloaden

Belg bespaart niet alleen op brandstof, maar ook op autoverzekering

Augustus 2013 - Uit recente berichten blijkt dat de Belgische staatskas in de eerste helft van dit jaar 67 miljoen euro minder accijnzen op benzine en diesel heeft geïnd in vergelijking met vorig jaar. Dat komt voor een deel omdat onze auto's energiezuiniger worden, maar vooral door de crisis waardoor we de auto iets vaker aan de kant laten en dus ook minder moeten tanken. Uit cijfers van Touring Verzekeringen (TATV) blijkt nu ook dat we niet alleen besparen op brandstof, maar ook op onze autoverzekering.

Persbericht downloaden

Nieuwe Financieel Directeur voor Touring Verzekeringen

Etienne Rain volgt André Janmart op als CFO
Brussel, 7 mei 2013 – Begin dit jaar werd de Fransman Etienne Rain benoemd tot Financieel Directeur van Touring Verzekeringen (TATV). Hij volgde er André Janmart die, op zijn beurt, bij AXA Belgium aan de slag ging als Directeur Product Management Pension, Risk & Health voor particulieren en Kleine Ondernemingen.

Persbericht downloaden

Touring Verzekeringen beloont motorrijders met 15% extra korting op hun autoverzekering

Waakzaam rijgedrag van motorrijders maakt hen tot voorzichtige autochauffeurs.
Brussel, 19 juni 2012 – Touring Verzekeringen lanceert een voordelig autoverzekeringstarief voor motorrijders. Door hun specifieke ervaring in het verkeer blijken motorrijders namelijk extra defensief achter het stuur van hun wagen. De verzekeraar is de eerste op de markt die motorrijders op die manier beloont met een voordelig autoverzekeringstarief.

Persbericht downloaden

Touring Verzekeringen partner van mefirst.be

Brussel, 4 november 2011 – Onlangs ging Touring Verzekeringen, de Belgische marktleider in directe verzekeringen, een samenwerking aan met de vergelijkingssite voor verzekeringen mefirst.be. Dankzij deze samenwerking krijgen consumenten de mogelijkheid om verschillende autoverzekeringen  gratis met elkaar te vergelijken op basis van tarieven en andere objectieve criteria.

Persbericht downloaden

Nieuwe algemeen directeur voor Touring Verzekeringen

Hans Vranken volgt François-Valéry Lecomte op als CEO
Brussel, 19 oktober 2011 – Touring Verzekeringen (TATV) kondigt de benoeming aan van Hans Vranken als nieuwe Chief Executive Officer. Hij volgt François-Valéry Lecomte op die, op zijn beurt, Financieel Directeur (CFO) is geworden van AXA in Azië.

Persbericht downloaden

 

Bent u een journalist?

Journalisten die meer informatie wensen aangaande Touring Verzekeringen of die een dringend antwoord op een vraag nodig hebben, kunnen ons bereiken via e-mail op press@tatv.be.