Offerte bestelwagenverzekering in België

een simulatie voor uw bestelwagenverzekering

U kunt online eenvoudig een offerte voor uw bestelwagenverzekering aanvragen met behulp van onze simulator. De offerte voor de bestelwagenverzekering die u zult ontvangen, is gratis en zonder verplichtingen.

Om online een aanvraag voor een offerte te doen en tarieven aangepast aan uw behoeften te ontvangen, hebben we informatie nodig over u en het voertuig dat u wilt verzekeren.

Het voertuig dat u wilt verzekeren

Voer allereerst de leeftijd van het voertuig dat verzekerd moet worden in om een op maat gemaakte offerte voor uw bestelwagenverzekering te ontvangen. Geef vervolgens het merk, model, brandstoftype en de versnellingsbak in en vertel ons of uw voertuig een bestelwagen (categorie CT) is of niet.

De tweede stap bestaat uit het selecteren van uw voertuig uit de voorgestelde opties. U kunt ook handmatig het aantal deuren, de cilinderinhoud en het vermogen kiezen.

Voer ten slotte de cataloguswaarde, de waarde van de opties en de accessoires en het aantal afgelegde kilometers per jaar in.

De verzekeringnemer

Om de aanvraag voor uw offerte bestelwagenverzekering in België zo efficiënt mogelijk te maken, vragen we daarna om de datum te vermelden waarop u uw rijbewijs hebt behaald, evenals uw geboortedatum en andere persoonlijke basisgegevens.

Onder Antecedenten geeft u het aantal ongevallen in recht en in fout van de afgelopen 5 jaar in, samen met het aantal veroordelingen en het aantal intrekkingen van rijbewijs.

Offerte bestelwagenverzekering

Met de door u aangeleverde gegevens kunnen we uw persoonlijke offerte opstellen.

Het voorgestelde tarief betreft altijd het jaarbedrag, inclusief belastingen. Bij een jaarlijkse betaling, komen daar geen administratieve kosten bovenop. Via bankdomiciliëring is het mogelijk om per maand te betalen. In dat geval rekenen we een kost aan van €4 per maand voor de administratieve opvolging.

Lukt het u niet om een offerte online aan te vragen of hebt u vragen over de offerte?

Neem contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch (02 505 67 00). We helpen u graag zo snel mogelijk verder!