Tarieven voor de bestelwagenverzekering

Onze tarieven voor bestelwagenverzekeringen

Zit u met een vraag over uw verzekering? We bieden u graag het antwoord. Doe een online simulatie en ontdek meteen de tarieven van onze verzekeringspremies.

Bij Touring Verzekeringen profiteert u van de beste tarieven voor bestelwagenverzekeringen. Ontdek het zelf door online een simulatie voor uw bestelwagenverzekering uit te voeren, gratis en geheel vrijblijvend. Dankzij Touring Verzekeringen betaalt u nooit meer een cent te veel, vermits uw premies berekend worden op basis van uw persoonlijke gegevens en uw voertuig.

Vraag uw offerte online aan. Als u tevreden bent over ons verzekeringstarief in België, dan hoeft u het verzekeringsvoorstel alleen maar af te drukken en ondertekend terug te sturen.

Touring Verzekeringen biedt autoverzekeringen die bij u passen: Wie weinig kilometers per jaar aflegt, kan rekenen op een tot 20% goedkoper tarief voor zijn bestelwagen verzekering.

Bij Touring Verzekeringen worden oplettende, ervaren en verantwoordelijke bestuurders bovendien beloond met extra voordelige verzekeringstarieven. U geniet van onze speciale tarieven en de beste garanties.

Omdat we weten dat motorrijders, van 30 jaar of ouder, zeer oplettende bestuurders zijn, bieden we hen ook speciale kortingstarieven: als uw wagen bij ons verzekerd is, dan wordt het tarief van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor uw motor verlaagd tot 60%!

En vermits Touring Verzekeringen de beste verzekeringstarieven biedt, zijn de bovenstaande formules cumuleerbaar. Wacht niet langer: doe online een simulatie en ontdek de beste tarieven voor uw bestelwagenverzekering aangepast aan uw persoonlijke situatie!

Beschikt u over een bestelwagenverzekering en wilt u zich graag bij ons aansluiten om van de beste tarieven te genieten? Ontdek hoe u van bestelwagenverzekering kunt veranderen.

Aanbod bestelwagenverzekeringen in België

Met onze online simulator kunt u eenvoudig een offerte voor uw bestelwagenverzekering bekomen. Dit is gratis en zonder verplichtingen.