Kies de bestelwagenverzekering die het best bij u past

Kies de bestelwagenverzekering die het best bij u past

Alles begint met een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering aan een redelijke prijs. Kies vervolgens de omniumverzekering die het best aansluit bij uw behoeften.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bestelwagens

Bij een ongeluk dekt de verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering de aansprakelijkheid van de eigenaar van de bestelwagen, maar ook die van de bestuurder, de passagiers en de persoon aan wie u hem heeft toevertrouwd.

Mini-Omnium bestelwagens

De mini-omniumverzekering stelt u schadeloos bij schade veroorzaakt aan uw bestelwagen als gevolg van een brand, diefstal, breken van de ruit, een natuurramp of een aanrijding met een dier. Deze formule is ideaal voor bestelwagens van meer dan 3 jaar.

Volledige Omniumverzekering voor bestelwagens

Onze omniumverzekering dekt de kosten van uw bestelwagen bij alle risico’s en vergoedt de waarde bij een total loss verklaring. Deze formule wordt aanbevolen bij nieuwe bestelwagens.

Vergelijk onze verschillende Omniumformules

Het is niet eenvoudig om te kiezen tussen een mini-omniumverzekering en een volledige omniumverzekering. Gelukkig kan de vergelijkende tabel u hierbij helpen.

Sterk aanbevolen optie: Juridische Bijstandsverzekering

Onze juridische bijstandsverzekering verkeer dekt de kosten van uw juridische verdediging bij een geschil met derden over vluchtmisdrijf of insolventie.