Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.

Kunt u uw auto niet vinden?

Bel ons op 02/505 66 00, van maandag to vrijdag tussen 08u30 en 19u30

We helpen u graag verder!

Onze voordelige tarieven

Bij Touring Verzekeringen zijn er verschillende manieren om een goedkopere autoverzekering af te sluiten. We hebben verschillende voordelige formules uitgewerkt voor elk profiel.

Een goedkoper tarief als u weinig kilometers aflegt: tot -50%

Rijdt u minder dan 15.000 kilometer per jaar? Dan geniet u van een goedkoper tarief. Om te genieten van het kilometertarief, hoeft u enkel een het aantal kilometers dat u jaarlijks aflegt te vermelden in uw verzekeringsaanvraag. Afhankelijk van dat aantal, betaalt u een premie die tot 50% goedkoper is dan ons standaardtarief, terwijl u toch dezelfde bescherming krijgt.

Ontdek de kilometerverzekering

Een goedkoper tarief als u niet naar het werk rijdt: -20%

Wij passen uw tarief ook aan uw reisgewoonten aan. Als u naar het werk gaat met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer, dan krijgt u 20% korting op uw BA-verzekering. En dat met een identieke dekking als bij het standaard autoverzekeringstarief.

Een omniumpremie in functie van de leeftijd van uw wagen

Touring Verzekeringen is één van de weinige verzekeraars in België die de premie van uw Mini, Essentium of Omnium-verzekering aanpast aan de leeftijd van uw wagen.