Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.

Kunt u uw auto niet vinden?

Bel ons op 02/505 66 00, van maandag to vrijdag tussen 08u30 en 19u30

We helpen u graag verder!

Onze voordelige tarieven

Bij Touring Verzekeringen zijn er verschillende manieren om een goedkopere autoverzekering af te sluiten. We hebben verschillende voordelige formules uitgewerkt voor elk profiel!

Een goedkopere autoverzekering als u minder kilometers aflegt: tot -20%

Rijdt u minder dan 15.000 kilometer per jaar? Geniet van een tot 20% goedkoper tarief voor uw autoverzekering!

Om te genieten van het kilometertarief, hoeft u enkel een het aantal kilometers dat u jaarlijks aflegt te vermelden in uw verzekeringsaanvraag. Afhankelijk van dat aantal, betaalt u een premie die tot 20% goedkoper is dan ons standaardtarief, terwijl u toch dezelfde bescherming krijgt.

Meer over de kilometerverzekering

Goedkopere autoverzekering voor pendelaars: -10%

Als u naar het werk gaat met het openbaar vervoer, kunt u genieten van een 10% goedkoper tarief voor uw autoverzekering, terwijl u exact dezelfde bescherming krijgt.

Om te profiteren van het pendelaarstarief, hoeft u ons enkel uw abonnementsnummer bij het openbaar vervoer mee te delen.

Meer over het pendelaarstarief

Goedkopere autoverzekering voor fietsers: -10%

Als u naar het werk gaat met de fiets, kunt u genieten van een 10% goedkoper tarief voor uw autoverzekering, terwijl u exact dezelfde bescherming krijgt.

Om te genieten van het fietserstarief, hoeft u enkel een verklaring te laten invullen door uw werkgever. Deze hecht u aan uw verzekeringsaanvraag

Meer over het fietserstarief

Een omniumpremie in functie van de leeftijd van uw wagen

Touring Verzekeringen is één van de weinige verzekeraars in België die de premie van uw Mini, Essentium of Omnium Verzekering aanpast aan de leeftijd van uw wagen.