Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.

Kunt u uw auto niet vinden?

Bel ons op 02/505 66 00, van maandag to vrijdag tussen 08u30 en 19u30

We helpen u graag verder!

Een simulatie voor uw autoverzekering in België

een simulatie voor uw autoverzekering

Een simulatie voor uw autoverzekering doet u heel eenvoudig: online, gratis en zonder aankoopverplichting.

Voor een simulatie aangepast aan uw profiel hebben wij een aantal gegevens nodig met betrekking tot het voertuig en de hoofdbestuurder.

Het te verzekeren voertuig

Om een gepersonaliseerde simulatie te maken, voert u de leeftijd van uw voertuig in. Vervolgens geeft u het merk van uw wagen op, samen met het model, het brandstoftype, het type versnellingsbak en of het al dan niet om een bestelwagen gaat.

In de tweede stap van de simulatie voor uw autoverzekering kiest u de versie van uw voertuig. U vult ook het aantal deuren, het aantal zitplaatsen, de cilinderinhoud, het aantal kilowatt en het aantal pk in.

Ten slotte vervolledigt u met de cataloguswaarde, de waarde van de opties en accessoires, het aantal afgelegde kilometers per jaar, het type gebruik, de datum van eerste inschrijving en geeft u aan of u de eerste eigenaar bent.

De verzekeringnemer

Hier geeft u de datum in waarop u uw rijbewijs haalde, uw geboortedatum, uw beroep, uw burgerlijke staat en andere basisgegevens.

Onder Antecedenten geeft u het aantal ongevallen in recht en in fout van de afgelopen 5 jaar in, samen met het aantal veroordelingen en het aantal intrekkingen van uw rijbewijs.

De offerte voor uw autoverzekering

Met de bovenstaande gegevens maken wij een offerte op maat.

De premie op de simulatie voor uw autoverzekering is altijd het jaarlijkse bedrag, inclusief taksen. Indien u jaarlijks betaalt, komen daar geen administratieve kosten bovenop. Maandelijks betalen kan via bankdomiciliëring. Voor de administratieve opvolging, rekenen we een kost aan van €4 per maand.

U wilt online een simulatie voor uw autoverzekering aanvragen? Dat lukt u niet of u heeft er vragen over?

Aarzel niet ons te contacteren via ons contactformulier of via telefoon (02 505 67 00). Wij zullen u met plezier zo snel mogelijk antwoorden.