Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.

Kunt u uw auto niet vinden?

Bel ons op 02/505 66 00, van maandag to vrijdag tussen 08u30 en 19u30

We helpen u graag verder!

Onze tarieven voor autoverzekeringen

Onze tarieven voor autoverzekeringen

Hebt u een vraag over verzekeringen? Wij antwoorden. Ontdek de tarieven van onze verzekeringspremies en doe een online simulatie.

Bij Touring Verzekeringen profiteert u van de beste autoverzekeringstarieven. Hebt u bewijs nodig? Maak dan eenvoudig een online offerte, geheel gratis en zonder verplichtingen. Als u tevreden bent over ons verzekeringstarief, hoeft u de offerte enkel maar af te drukken en ons getekend op te sturen.

Dankzij Touring Verzekeringen betaalt u geen cent te veel, aangezien uw premie wordt berekend op basis van uw persoonlijke gegevens en uw voertuig. Zo betaalt u enkel voor wat u echt nodig hebt.

Touring Verzekeringen beloont voorzichtige, ervaren en verantwoordelijke bestuurders met verzekeringstarieven op maat. U profiteert van voorkeurstarieven en de beste garanties.

Aangezien we weten dat motorrijders bijzonder voorzichtige bestuurders zijn, bieden we ook hen aangepaste tarieven aan: als zowel uw wagen als uw motor bij ons zijn verzekerd en u minstens 30 jaar oud bent, profiteert u van een korting op de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor uw motor die kan oplopen tot 60%.

Voor automobilisten die weinig rijden, stellen we ook 3 formules voor met voordelige tarieven:

  • U legt weinig kilometers af per jaar? Tot 50% goedkoper tarief op uw BA-autoverzekering
  • U gaat werken met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets? 20% goedkoper tarief op uw BA-autoverzekering

Wacht dus niet langer: maak een online simulatie en ontdek de beste verzekeringstarieven voor uw situatie!

U hebt al een autoverzekering en u wenst over te stappen om te profiteren van onze tarieven? Ontdek hoe u van verzekeraar verandert.

SEPA-domiciliëring

Sinds 1 februari 2014 stemmen de domiciliëringen overeen met de nieuwe Europese wettelijke richtlijnen en de normen van de Single Euro Payments Area (SEPA).

Simulatie voor uw autoverzekering in België

Een simulatie voor uw autoverzekering doet u heel eenvoudig: online, gratis en zonder aankoopverplichting. 

FAQ over autoverzekering

Hebt u vragen? Vind het antwoord in de ‘vaak gestelde vragen’ over onze autoverzekering.

Algemene voorwaarden auto