Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.

Kunt u uw auto niet vinden?

Bel ons op 02/505 66 00, van maandag to vrijdag tussen 08u30 en 19u30

We helpen u graag verder!

Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid auto

In geval van ongevallen dekt onze verzekering burgerlijke aansprakelijkheid de aansprakelijkheid van de eigenaar, de bestuurder, de passagier en de persoon aan wie u uw auto toevertrouwt. Wettelijk verplichte verzekering.

Uw voordelen

  • Tarieven op maat van uw profiel,
  • Bijstand inbegrepen bij ongevallen,
  • Uw eerste ongeval telt niet mee. Voorzichtige bestuurders worden beloond! Rijdt u al meer dan 10 jaar en hebt u de afgelopen 5 jaar geen ongeval in fout gehad? Dan kost uw eerste ongeval in fout u niets. De De premie voor uw BA-verzekering blijft ongewijzigd.

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) dekt uw aansprakelijkheid als eigenaar en bestuurder, maar ook die van de passagiers en de persoon aan wie u uw auto toevertrouwt. 

  • Wettelijk verplicht,
  • Dekking in België en in het buitenland.

Meer weten over de BA-verzekering

Inbegrepen bij uw BA is bijstand bij een ongeval in België (met of zonder schuld) waarbij uw auto niet verder kan rijden. We dekken de kosten van:

  • De herstellingen aan uw auto ter plekke of het wegslepen met een takelwagen naar de meest geschikte plek om de herstellingen uit te voeren of naar uw woonadres.
  • Indien wegslepen noodzakelijk is, worden u en uw passagiers afgezet op uw huisadres.

Naast de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid kunt u ook optionele verzekeringen afsluiten die aangepast zijn aan uw behoeften:

Bestuurdersverzekering: schadeloosstelling voor lichamelijk letsel van de bestuurder bij ongevallen die hij zelf veroorzaakt.
Rechtsbijstandsverzekering: beschermt de rechten van de bestuurder bij geschillen.
Bijstand: Geniet 24u/24 en 7d/7 van bijstand bij een ongeval of panne, in België of het buitenland.
Omnium verzekeringsformules: bieden een gedeeltelijke of volledige bescherming van uw voertuig.