Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.

Kunt u uw auto niet vinden?

Bel ons op 02/505 66 00, van maandag to vrijdag tussen 08u30 en 19u30

We helpen u graag verder!

Onze autoverzekeringsformules

Jeune femme souriante auto

Opteer voor de BA verzekering tegen de juiste prijs. Kies tussen onze omnium verzekeringsformules de dekking die het best is aangepast aan uw behoeften.

BA-verzekering auto (burgerlijke aansprakelijkheid)

In geval van ongevallen dekt onze verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid de aansprakelijkheid van de eigenaar, bestuurder, passagier en de persoon aan wie u uw auto toevertrouwt. Wettelijk verplichte verzekering.

Mini Omnium-autoverzekering

Onze Mini Omnium-verzekering verzekert u voor schade veroorzaakt aan uw voertuig. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 5 jaar.

Omnium Essentium®-autoverzekering

Met onze Omnium Essentium-autoverzekering bent u verzekerd tegen schade veroorzaakt aan uw voertuig en krijgt u zijn waarde terugbetaald in geval van total loss. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 3 jaar.

Volledige Omnium-autoverzekering

Onze Volledige Omnium-autoverzekering verzekert uw voertuig tegen alle risico’s, zijn waarde wordt terugbetaald in geval van total loss. Deze formule wordt aanbevolen voor nieuwe auto’s.

Ontdek de premie op uw maat

Hebt u de juiste verzekering gevonden? Begin dan rechts op deze pagina aan een online simulatie en ontdek hoe voordelig Touring Verzekeringen is!