Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.

Kunt u uw auto niet vinden?

Bel ons op 02/505 66 00, van maandag to vrijdag tussen 08u30 en 19u30

We helpen u graag verder!

Onze autoverzekeringsformules

Jeune femme souriante auto

Ontdek de tarieven van onze BA-verzekering op maat van uw profiel en kies tussen onze omnium verzekeringsformules de dekking die het best past bij uw persoonlijke situatie.

BA-verzekering auto (burgerlijke aansprakelijkheid)

In geval van ongevallen dekt onze verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid de aansprakelijkheid van de eigenaar, bestuurder, passagier en de persoon aan wie u uw auto toevertrouwt. Wettelijk verplichte verzekering.

Mini Omnium-autoverzekering

Onze Mini Omnium-verzekering verzekert u voor schade veroorzaakt aan uw voertuig. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 5 jaar.

Omnium Essentium®-autoverzekering

Met onze Omnium Essentium-autoverzekering bent u verzekerd tegen schade veroorzaakt aan uw voertuig en krijgt u zijn waarde terugbetaald in geval van total loss. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 3 jaar.

Volledige Omnium-autoverzekering

Onze Volledige Omnium-autoverzekering verzekert uw voertuig tegen alle risico’s, zijn waarde wordt terugbetaald in geval van total loss. Deze formule wordt aanbevolen voor nieuwe auto’s.

Ontdek de premie op uw maat

Hebt u de juiste verzekering gevonden? Begin dan rechts op deze pagina aan een online simulatie en ontdek hoe voordelig Touring Verzekeringen is!