Uw autoverzekering

Femme avec enfant dans une voiture

Stel uw autoverzekering samen naargelang uw behoeften en beslis zelf welke dekkingen u wil toevoegen aan uw verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig hebt.

Onze autoverzekeringsformules

In geval van ongevallen dekt onze verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid de aansprakelijkheid van de eigenaar, bestuurder, passagier en de persoon aan wie u uw auto toevertrouwt. Deze verzekering is wettelijk verplicht.

BA-verzekering auto (Burgerlijke Aansprakelijkheid)

In geval van ongevallen dekt onze verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid de aansprakelijkheid van de eigenaar, bestuurder, passagier en de persoon aan wie u uw auto toevertrouwt. Wettelijk verplichte verzekering.

Mini Omnium-autoverzekering

Onze Mini Omnium-verzekering verzekert u voor schade veroorzaakt aan uw voertuig. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 5 jaar.

Omnium Essentium®-autoverzekering

Met onze Omnium Essentium-autoverzekering bent u verzekerd tegen schade veroorzaakt aan uw voertuig en krijgt u zijn waarde terugbetaald in geval van volledig verlies. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 3 jaar.

Volledige Omnium-autoverzekering

Onze Volledige Omnium-autoverzekering verzekert uw voertuig tegen alle risico’s en zijn waarde wordt terugbetaald in geval van volledig verlies. Deze formule wordt aanbevolen voor nieuwe auto’s.

Vergelijking van de Omnium verzekeringsformules

Hoe kiest u tussen de Mini Omnium, de Omnium Essentium® en de Volledige Omnium? Hier is een vergelijkingstabel van de 3 aangeboden formules. Zo kan u kiezen welke formule het best bij u past.

Onze opties voor uw autoverzekering

U kan uw autoverzekering verder aanvullen met de onderstaande optionele waarborgen.

Bestuurdersverzekering

Onze bestuurdersverzekering verzekert u tegen lichamelijke letsels ten gevolge van een ongeval dat u zelf hebt veroorzaakt. Deze formule komt ook tussenbeide voor alle bevoegde bestuurders van de verzekerde wagen. 

Rechtsbijstandsverzekering

Onze verzekering Rechtsbijstand Verkeer dekt uw strafrechtelijke verdediging in geval van geschillen met derden, vluchtmisdrijf of insolventie.

Bijstand

Geniet 24u/24 en 7d/7 van bijstand bij een ongeval of panne, in België of in het buitenland.

Onze verlaagde autoverzekeringstarieven

Bij Touring Verzekeringen houden wij ook rekening met uw rijgedrag, ervaring en type auto. In bepaalde gevallen komt u daarom in aanmerking voor een korting van tot 50% op uw premie. 

Kilometerverzekering

Met onze formules per kilometeraantal krijgt u tot wel 50% korting op uw BA-verzekering indien u minder dan 15.000 kilometer per jaar aflegt.

Verminderd tarief voor wie geen woon-werkverkeer doet met de wagen

De woon-werkverkeerformule geeft recht op 20% korting op uw BA indien u niet met uw auto naar het werk gaat, maar met de trein, bus, fiets of te voet.

Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.

Kunt u uw auto niet vinden?

Bel ons op 02/505 66 00, van maandag to vrijdag tussen 08u30 en 19u30

We helpen u graag verder!