Uw autoverzekering

Femme avec enfant dans une voiture

Opteer voor de BA verzekering tegen de juiste prijs. Kies tussen onze Omnium verzekeringsformules de dekking die het best is aangepast aan uw behoeften.

Onze autoverzekeringsformules

Opteer voor de BA verzekering tegen de juiste prijs. Kies tussen onze omnium verzekeringsformules de dekking die het best is aangepast aan uw behoeften.

BA-verzekering auto (Burgerlijke Aansprakelijkheid)

In geval van ongevallen dekt onze verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid de aansprakelijkheid van de eigenaar, bestuurder, passagier en de persoon aan wie u uw auto toevertrouwt. Wettelijk verplichte verzekering.

Mini Omnium-autoverzekering

Onze Mini Omnium-verzekering verzekert u voor schade veroorzaakt aan uw voertuig. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 5 jaar.

Omnium Essentium®-autoverzekering

Met onze Omnium Essentium-autoverzekering bent u verzekerd tegen schade veroorzaakt aan uw voertuig en krijgt u zijn waarde terugbetaald in geval van total loss. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 3 jaar.

Volledige Omnium-autoverzekering

Onze Volledige Omnium-autoverzekering verzekert uw voertuig tegen alle risico’s, zijn waarde wordt terugbetaald in geval van total loss. Deze formule wordt aanbevolen voor nieuwe auto’s.

Vergelijking van de Omnium verzekeringsformules

Hoe kiest u tussen de Mini Omnium, de Omnium Essentium® en de Volledige Omnium? Hier is een vergelijkingstabel van de 3 aangeboden formules. Kies de formule die het best bij u past.

Onze opties voor uw autoverzekering

Welke waarborgen zijn inbegrepen in uw autoverzekering? Wat zijn de opties? Touring Verzekeringen biedt u formules aangepast aan uw behoeften.

Bestuurdersverzekering

Onze bestuurdersverzekering verzekert u tegen lichamelijke letsels ten gevolge van een ongeval dat u zelf hebt veroorzaakt. Deze formule komt ook tussenbeide voor alle bevoegde bestuurders van de verzekerde wagen. 

Rechtsbijstandsverzekering

Onze verzekering Rechtsbijstand Verkeer dekt uw strafrechtelijke verdediging in geval van geschillen met derden, vluchtmisdrijf of insolventie.

Bijstand

Geniet 24u/24 en 7d/7 van bijstand bij een ongeval of panne, in België of het buitenland.

Onze verlaagde autoverzekeringstarieven

U rijdt minder en verdient daarom een aangepast tarief. Touring Verzekeringen biedt u autoverzekeringsformules aangepast aan uw situatie. 

Kilometerverzekering

Met onze formules per kilometeraantal kunt u het bedrag van uw autoverzekeringspremie verminderen indien u minder dan 15.000 kilometer per jaar aflegt.

Autoverzekering voor pendelaars

Met ons pendelaarstarief kunt u de premie van uw autoverzekering verlagen als u naar het werk gaat met het openbaar vervoer.

Autoverzekering voor fietsers

Met ons fietsertarief kunt u de premie van uw autoverzekering verlagen als u met de fiets naar het werk gaat.

Speciaal voor Tesla-bestuurders zoals u hebben we InsureMyTesla ontwikkeld, een unieke verzekering op maat van de specifieke behoeften van Tesla's en hun eigenaars. We sturen u nu door.

Kunt u uw auto niet vinden?

Bel ons op 02/505 66 00, van maandag to vrijdag tussen 08u30 en 19u30

We helpen u graag verder!